Helenen ja Ollin lähdettyä häämatkalle, Nancy jäi talovahdiksi. Rauhallista koti-iltaa viettävä Nancy kuuli koputuksen ja meni ovelle.

-"Yllätys", kuului kovaääninen huuto. Nancy joutui hieraisemaan pari kertaa silmiään todetakseen, että ovella todella seisoivat hänen parhaat ystävänsä, Adele ja Erica, joita hän ei ollut nähnyt muuttonsa jälkeen.

-"Moi Nancy! Mahtavaa nähdä sut pitkästä aikaa! Mulla on ollut kauhea ikävä sua", vaaleahiuksinen Erica sanoi.

-" Nancy, moi!", huudahti Erica matkalaukkujen seasta.

-"Mitä ihmettä te nyt jo täällä teette? Huomennahan teidän vasta piti tulla?", Nancy kysyi kummastuneena, mutta silminnähden ilahtuneena. Häntä ei haitannut yhtään vaikka tytöt tulivat jo nyt.

Helene ja Olli olivat suostuneet siihen, että Nancyn parhaat kaverit tulevat viikonlopuksi kyläilemään, ennen kuin häämatkalaiset palaavat kotiin. Ja nyt he olivat täällä!

"Jipii", Nancyn oli pakko kiljaista.

Tytöt heittivät ulkovaatteet naulakkoon ja Nancy kävi hakemassa pullon kuohuvaa. Heillä oli kotona nyt alkoholia jäljellä, kun häistä oli jäänyt useampikin pullo viiniä jäljelle.

"Tervetuloa rakkaat ystävät", Nancy sanoi juhlallisesti. Ja kolmikko tiesi, että hauska ja vauhdikas viikonloppu oli edessä!

Tytöt laittoivat musiikin soimaan ja lempilevyjensä soidessa he alkoivat tanssia.

Kunnes oli pakko päivittää uusimmat juorut. Nancy kuuli entisten luokkalaistensa uusimmat käänteet, mukana oli monia hulvattomiakin juttuja. Naurua riitti, kunnes puhe kääntyi Joeliin.

-"He ovat nyt virallisesti yhdessä", Erica sanoi ja Adele nyökkäsi.

-"Eli siis....", Nancy haki varmistusta asialle. Tytöt varmistivat asian ja sanoivat että koulussa puhuttiin yleisesti, että Joel oli Ninan kanssa vain unohtaakseen Nancyn.

-"No, toivottavasti se tepsii", Nancy sanoi happamasti ja päätti, että Joel kuului nyt virallisesti menneisyyteen ja päätti viettää elämänsä hauskimman viikonlopun.

Illalla tytöt suunnittelivat huomisia bileitä. Nancy kertoi, ketä on kutsunut bileisiin ja tytöt paloivat halusta kuulla lisää Ronnystä sekä Janista. Erica sanoi auttavansa Nancyä päättämään, kumpi pojista kannattaisi valita. He juttelivat kaikesta mahdollisesta yömyöhään, kunnes vihdoin nukahtivat.

Aamulla tehdessään aamupalaa, Nancy tarkisti samalla, että bileisiin olisi riittävästi sipsejä, nachoja ja muuta purtavaa.

Aamupalan yhteydessä tytöt suunnittelivat jälleen iltaa. Jokainen heistä odotti malttamattomana bileitä.



-" Ihanan tuoksuista aurinkovoidetta", tummakutrinen Adele sanoi.
-"Hei, suunnitellaan mitä laitetaan illalla päälle", Erica ehdotti.
Ja niin sujui iltapäivä hauskasti ja rennosti tyttöjen odottaessa bileitä.



Kello läheni kuutta ja Nancy teki heille ensimmäiset drinkit. Ja kyllä vain, nämä tytöt laittoivat drinkkeihinsä myös alkoholia, koska heidän mielestään kunnon bileissä sai olla vähän huppelissa! Silmänisku



Vieraat saapuivat ja hetken olikin aika vaisua ja hiljaista. Mutta ei hätää, Nancy korkkasi uuden kuohuviinipullon ja kilistellen porukka alkoi pikkuhiljaa rentoutua ja juttu luistamaan.



Illan myötä tyhjeni toinenkin kuohuviinipullo ja kolmaskin. Kaikilla muilla näytti olevan todella hauskaa, paitsi Adelella. Adele vain tiuski ja oli muutenkin yrmeä.



Erica tuli erinomaisesti juttuun Jaken kanssa. Jake flirttaili Ericalle ja Erica huomasi, että kyllä Kurkelassakin oli kivoja poikia.



Adele katseli kateellisena Nancyn ja Ronnyn läheisiä hetkiä, mutta miksi hän oli kateellinen?



Erican silmät olivat tulistuneet ja Erica ihmetteli, miten yht´äkkiä Adele oli muuttunut tuollaiseksi.



-"Ihan tosi, Adele, mikä sulla on?", Erica yritti saada Adelen käyttäytymiseen jotain selitystä.

-" Mitäpä se sinulle kuuluu!", Adele tiuskaisi.

-"Älä nyt viitsi, luuletko tosiaan, etten ole nähnyt miten katselet Nancyä ja Ronnyä?", Erica moitti. "Anna heidän olla rauhassa. Etkö näe, että Nancy on onnellinen?", Erica jatkoi.



Ja Nancy oli onnellinen. Hän vietti hauskaa perjantai-iltaa yhdessä kavereittensa kanssa ja kaiken lisäksi Ronny oli hyvä suutelemaan!



Iloinen juhlaporukka kaivoi jälleen häistä ylijäänyttä rekvisiittaa esiin. Oli kaikennäköisiä paukkuja ja ilotulitteita.



Upeat ilotulitesoihdut valaisivat öistä pihaa,



mutta valitettavasti kaikki eivät olleet humalapäissään riittävän varovaisia rakettien kanssa.



-"Ronny, sä oot kyllä tosi komea", Adele flirttaili Ronnylle.
-"No kiitti paljon", Ronny hymyili hämillisesti ja hänen päässään kävi epäilyttävä ajatus: "Miksi Nancyn paras kaveri flirttailee minulle?".



Mutta liian myöhään. Nancyn tullessa ulkoa raketteja katselemasta, hän huomasi Ronnyn ja Adelen läheisissä tunnelmissa keittiön nurkalla.

-"Mitä helvettiä te oikein teette", Nancy karjaisi. Hänen selän takanaan oli aivan turha pelata minkäänlaista peliä.

-"Nancy, mä oon ihan syytön", Ronny vakuutteli hädissään. "Adele tuli jotain kehumaan ja ehdottelemaan". "Enkä mä tehnyt mitään!", Ronny parkaisi.



Nancy piti molemmille ripityksen ja yllättävää kyllä Adele näytti olevansa pahoillaan.
Kunnes hetken päästä Adele sanoi:
-"Itse asiassa Nancy, mä en välitä hittojakaan siitä mitä sä ajattelet!"



-"Okei, että sellasta", "no minä en välitä siitä, että saatko sinä tämän drinkin päällesi tällä hetkellä!" Ja viskaisi drinkin Adelen päälle.



-"Hei, yrittäisitte nyt sopia", Erica kannusti vieressä.
-"Ei onnistu", Nancy sanoi murheellisena. Hän ei voinut ymmärtää miksi Adele, toinen hänen parhaista kavereistaan, oli yrittänyt Ronnyä.



-" Voi Nancy, älä murehdi", Erica lohdutti.



Hetken päästä poliisit saapuivat pihaan.



-"No niin, nämä bileet loppuvat nyt tähän. Naapurit ovat valittaneet metelöinnistä ja ulos asti kuuluu riitely. Koko porukka pihalle ja sassiin", poliisi komensi.



Nancy ei uskonut tätä todeksi. Täydelliset bileet olivat muuttuneet katastrofiksi. Kaikki vieraat lähtivät pettyneinä riitelyyn ja poliisin tuloon.



-"Enkö minä käskenyt pysyä erossa Nancyn ja Ronnyn väleistä?", Erica kivahti. Yleensä niin rauhallinen tyttö oli nyt tulta ja tappuraa.

-"No vähänkö ärsytti katsella ja kuunnella sitä hiton lepertelyä", Adele tiuskaisi takaisin.



Nancy kävi sängylle. "Että sellaset pirskeet", hän ajatteli.
Ja koko ajan hän näki mielessään Adelen lähentelyt Ronnyä kohtaan.



Erica siivosi bileiden jälkiä.



Ja Nancyn kuullessa kolinaa, hän päätti mennä auttamaan. Ainakin saisi samalla muuta ajateltavaa.



Loppuyö meni vaisusti. Adele nukkui sohvalla ja heti aamun koittaessa tytöt lähtivät takaisin kotiin.
Adele ja Nancy eivät vaihtaneet sanaakaan heidän lähtiessään,  mutta Ericaan hän pystyi edelleen luottamaan.



-"Moido Nancy, yritän selvittää mikä Adelella on", Erica huikkasi lähtiessään.
-"No joo, ihan sama", Nancy ajatteli mielessään samalla kun halasi jäähyväiseksi parhaimman ystävänsä.



Illalla Nancy sai sähköpostia.

"Nancy, voitko ikinä antaa mulle anteeksi. En tiedä mikä mulle tuli, kun tein niin tyhmästi. Tai siis tiedän, mutta en uskaltanut sitä sulle suoraan myöntää. Mua ärsytti sillon, kun veit Joelin mun nenän edestä. Tiesithän sä, että mä siitä tykkäsin...

(Nancylle alkoi pikku hiljaa valkenemaan)

...no sitten kun te aloitte tapailemaan, niin mua ärsytti tosi paljon, mutta yritin hyväksyä sen. Nyt eilen bileissä mä aattelin näyttää sulle miltä tuntuu kun joku vie sun ihastuksen...se tuntuu hirveältä...no ei Ronny lähtenyt siihen mukaan, joten voit olla ihan huoletta...

mutta en mä tajua, miten mä pystyin tekemään se sulle. Parhaalle ystävälleni. Anteeksi Nancy.



Nancy ilahtui nähdessään väsyneet kotiinpalaajat.



-"Miten matka meni", Nancy kysyi vastavihityltä rouvalta.
-"Aivan mahtavasti!", Helene vastasi.
-"Miten täällä sujui", hän kysyi Nancyltä.

Nancyn hiljaisuus kertoi paljon.